Inredning

Såhär i vintertider när det är mörkt och grått här i Strömstad, får vi glädjas åt andra saker. Jag tänker då främst på inredning, såklart. Det är nog mitt i särklass största intresse skulle jag säga.

Här i Strömstad är det väldigt populärt med en marin inredningsstil, förstår ni vad jag menar då? Jag tänker främst på vita färger i kombination med marinblått och gärna något rött, som en livboj eller liknande.

Det är inget fel på den här stilen och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tyckte om den. Jag älskar ljusa färger som lyser upp, men istället för blått och rött, som är så populärt, så föredrar jag kombinationen av vitt och beige. Det blir lätt för starkt om man har för mycket rött och blått.

3cdb2432be33f8d950c0eeb6603e2581

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *