Marieholm eller Marie Holm?

Välkomna till min blogg!

Mitt namn är Marie Agneta Holm och jag är 25 år, född och uppväxt i Strömstad. I dagsläget bor jag i Strömstad, en stad som jag älskar djupt, men trots detta planerar jag att flytta inom något, eller möjligen några år, för att sedan återvända och bli gammal här.

Här i bloggen kommer ni få ta del av min vardag och av mina största intressen i livet, däribland inredning och mode. Jag har alltid tyckt om att skriva, och tidigare har jag skrivit dagbok men nu kände jag att det var dags att börja samla mina tankar online.

Jag har skrivit dagbok så länge jag kan minnas, så det innebär som ni kanske förstår, att jag har väldigt många dagböcker liggandes. Det är ett roligt minne, och jag kan på ett enkelt sätt bläddra tillbaka i tiden och se vad jag har haft för mig, men det blir så mycket enklare om allt finns digitalt, för nu har jag snart inte plats för fler dagböcker här hemma.

Bloggen finns alltså  i första hand för min egen skull, för att jag ska kunna blicka tillbaka och minnas vad jag har gjort, men om det skulle trilla in någon eller några läsare är bara en stor bonus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *