Sugen på en förändring

För några veckor sen bokade jag en klipptid och den börjar närma sig nu, men det enda problemet är att jag fortfarande inte har bestämt hur jag ska klippa mig, mer än att jag vill ha en förändring på något sätt. Varje gång jag klipper mig så toppar jag bara håret utan att göra något speciellt men den här gången är jag verkligen sugen på att hitta på något nytt, kanske skulle man våga sig på en ny hårfärg eller kanske en lugg?

Sen ska jag vara öppen med en annan grej. Jag är så missnöjd med mina celluliter på min rumpa och ben och funderar seriöst på att göra en cellulitbehandling. Tydligen finns det maskiner för att ta bort celluliter. Det verkar så smidigt och något jag troligtvis ska testa. Är det någon som vet något om detta är jag tacksam för tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *