Greklandsresan

Nu är det några veckor sen vi kom hem från Grekland, så jag tänkte berätta lite om vår resa. Vi reste med Apollo och överlag är vi väldigt nöjda. Men resan började inte riktigt lika kul. Allt började med att planet blev försenat, så vi blev fast på Landvetter i flera timmar innan vi kunde lyfta till Kos. Det var inte världens bästa start, men därefter blev allt bara bättre och bättre. Vi kom fram till hotellet mitt i natten så vi gick och la oss nästan direkt. Dagen därpå vaknade vi upp till en helt fantastisk miljö. Jag tycker verkligen om att komma fram på kvällen, så man får vakna upp dagen efter och börja utforska området.

Varje morgon tog vi långa promenader, både längs stranden och inne i centrum, följt av frukost. Sen gick vi till stranden och var där under förmiddagen/dagen och på eftermiddagen gick vi och la oss vid hotellets pool, helt perfekta dagar helt enkelt.

927302b57f3ea42dfb98c9a33aab03b4

En dag gjorde vi en liten utflykt, vi åkte till en bergsby som heter Zia. Där var solnedgången helt fantastisk och vi njöt av en väldigt god middag på en uteservering som låg uppe på ett tak, därav fick vi en fantastisk utsikt över bergen, Kos och alla öar runtomkring. Kan verkligen rekommendera er att ta vägen förbi Zia, och då tycker jag att ni ska äta på samma ställe som vi var på, restaurang Oromedon Traditional Tastes.

p-20160524-200059-hdr

01082016-img_8524copy-892x595

Vi testade några olika stränder under veckan och vår absoluta favorit var som många andras, Paradise beach, men jag kan även varmt rekommendera Lambi beach där vi spenderade överläget flest dagar.

Vi hade en toppenvecka på Kos, och jag kan verkligen rekommendera er att åka dit. Jag skulle absolut kunna tänka mig att åka dit igen i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *