Hemma från Barcelona

Nu är jag tillbaka i min lilla mysiga stad. Jag tycker verkligen om Barcelona men det är alldeles för stort för min smak. Kommer ni ihåg att jag var lite nervös över vilket hotell vi skulle bo på? Vi bodde så himla fint! Kolla in det här hotellets hemsida! Jag har aldrig bott så fint i hela mitt liv.

Förutom att bo på världens lyxhotell shoppade vi runt, myste på olika barer och hade det bra tillsammans. En kväll var vi ute och festade lite. Det var kul! Men inte något speciellt egentligen. Det var inte som The Cod i Strömstad en sommarnatt. Haha!

Vi gjorde massvis av saker, men mest shopping på det stora spanska varuhuset El Corte Inglés och faktiskt lite sightseeing också. Vi besökte bland annat Parc Güell och Sagrada Familia.

the-gatehouses-of-park-guell-barcelona-house-of-joseph-photography

Sagrada Familia Guided Tour

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *